Modelul de business COPACUL MAGIC

"Modelul de business" pentru Copacul Magic

Copacul Magic a pornit ca un club exclusivist in care aveai acces daca stiai si utilizai Legea Atractiei iar acum Copacul Magic se doreste locul unde invatati sa scapati de cateva din conditionarile fizice, mentale, materiale si te imbogatesti. Te imbogatesti numai ca sa iti dai seama ca banii sunt doar o conditionare. Studiezi pe viu puterea banilor de a ne influenta gandul, puterea mintii noastre de a influenta lucruri, actiuni, atitudini si puterea constiintei.

Si ca sa nu sune atat de ezoteric: Accesul in acest Club se face pe baza unei taxe de 40 de Euro SAU DOAR 30 Euro cu un cod de acces de la cineva care este deja inscris. Acești bani se distribuie rapid și automat fără să mai aștepte o lună ca și comisioane de afiliere participanților iar din restul se achită taxe și impozite, mentenață, hosting, angajați și alte cheltuieli, restul e profit și dividende.

Copacul Magic este o organizatie (ce s-ar dori de utilitate publica) de oameni numiti promotori ce promoveaza idei despre puterea gandului si libertatea spiritului, ce vand independent si prin recomandari poze cu copaci de pe site.

Ca organizare, toti participantii ce au platit (TAXA 10 si 20 pozele) sunt promotori, sistemul promoveaza un singur produs; un set de 5 poze diferite cu copaci si intermediaza si supravegheaza platile pentru cei 5 promotori in functie de accesul la sistem prin recomandari.

Copacul Magic este un sistem de vanzare a unui singur produs format din 5 poze diferite apartinand unor oameni diferiti inregistrati in baza de referinte. Fiecare vânzare beneficiază de un comision de afiliere.

Cum functioneaza:

 1. Platiti suma de 30 Euro cu un cod valid, puteti deveni "promotor" si sunteti inscris automat
 2. Primiti pe email toate instructiunile,
  • user si parola de autentificare in sistem si verificare a contului dumneavoastra cu cate ramuri si cati bani aveti,
  • cupoanele de reducere cu codul dumneavoastra pentru tiparire la imprimanta si email ca sa le dati celor inscrisi de dumneavoastra
  • invatati metode de marketing si promovare, comunicati liber cu alti oameni
  • va schimbati atitudinea si promovati atitudini, independenta, libertate, spiritualitate
 3. Dati si dumneavoastra cupoanele cu codul personal primite pe email, tuturor celor pe care doriti sa-i imbogatiti cu 5 poze cu copaci și când aveți deja 50 de Euro în cont vă puteți retrage banii cash

Faptul ca treceti de la bugetul lunar limitat la a avea mult mai mult decat aveati planificat, intr-un timp limitat va face sa realizati ca sunt doar o simpla conditionare a constiintei dumneavoastra. Apoi puteti sa va bucurati de poze cu copaci, de padure, de viata!

Veti cunoaste puterea retelei, pur si simplu. Material si spiritual!

Urmati aceste indrumari, si atitudinea voastra se va schimba.

Bucurati-va de viata si traiti liber!

 

 

 


Certificat Web