COPACUL MAGIC - alege sa fi bogat

Lucreaza cu integritate si placere! Alege sa fii bogat si scapa de conditionarile impuse!!

Copacul Magic este unul din cele mai populare locuri unde va testați și îmbogățiți abilitățile de vânzare, nu repede ci cu bucurie. A pornit ca un club exclusivist in care accesul se face pe baza unei taxe de 40 Euro sau doar 30 Euro cu un cod de acces de la cineva care este deja inscris.

Promovati pozele noastre cu copaci si acestea iti vor aduce libertate, cunostinte noi si spiritualitate. Fiecare om va avea asignata o poza dintr-o anumita categorie. Esti promotor pentru ca promovezi tuturor Copacul Magic; un set de 5 poze, cu copaci, apartinand unor oameni (tie si altor 4 dinaintea ta). Am creat un sistem de afiliere și remunerare foarte bun și transparent astfel încât să fie foarte clar și limitat în timp. Testarea abilităților de vânzare, după ce ați vizionat cursurile, filmele sau ați parcurs cărțile despre vânzări se va face numai pe maximum zece persoane ce pot testa și ele dar cu aceleași limite.

Te inscri pe site si promovezi setul de 5 poze tuturor: prietenilor, rudelor, tuturor celor pe care vrei sa-i imbogatesti cu 5 poze in format digital; pe internet, pe email, la telefon sau cand te intalnesti fizic cu ei. Dai tuturor codul tau, primit cand devii promotor. Cupoanele se dau gratuit, oamenii cumpără de pe site, plătind 30 euro, echivalent în lei.

Deveniti promotor cu 30 Euro astfel:

 • Cautati pe cineva inscris si gasiti un COD
 • Va inscrieti si va alegeti o poza cu un copac dintr-o categorie
 • avand acest cod platiti suma de 30 Euro și vă este trimis un email cu user, pasword și cod

Tot ce aveti nevoie:

 • un email necesar la inscriere și un telefon
 • un cont bancar sau un card pentru a efectua o singura plata de 30 Euro si de a primi pe card banii din pozele vandute de tine si de cei pe care ii coordonezi tu
 • si intre 6 si 10 prieteni carora sa le dati poze cu copaci

Suma aceasta de 30 de Euro e formată 10 Euro taxa de acces in CopaculMagic iar ceilalti 20 Euro se impart celor 5 detinatori de poze ca şi comision de afiliere. Apoi cand dumneavoastra vindeti pachetul de poze de pe site, deci cineva recomandat de dumneavoastră cumpără de pe site: 5 Euro Dvs., si 15 celorlati patru oameni ce detin pozele date de tine, respectiv 5, 3, 2 si din nou 5 Euro. (5+5+3+2+5=20 Euro).

Cum functioneaza sistemul de afiliere?

Dati codul dumneavoastra pe cupoanele primite pe email tuturor celor pe care doriti sa-i introduceti in Copacul Magic. Aveti cate 5 Euro comision pentru fiecare pachet de poze vandut prin site clientilor finali. La fiecare client ce cumpără de pe site produsul pe baza codului tău unic de reducere, vei avea deja 5 Euro in cont pentru ca ea a cumparat un pachet de poze iar o poza era a ta si costa 5 euro. De la fiecare persoana ce cumpara setul de poze de la afiliații tăi mai ai inca 5 Euro de persoana. Si tot asa pe cele 5 nivele de referinta, inca 3 Euro, plus 2 si respectiv 5 Euro de fiecare.

Cand dumneavoastra dati cuponul cu codul dvs. sunteti la nivel de radacina, apoi cand afiliatul dvs. da un cupon cu codul lui unei persoane ce cumpără poze cu copaci de pe site și dreptul de a testa și dezvolta abilitățile de vânzare, sunteti la nivel de tulpina si primiti tot 5 Euro si tot asa pana la nivelul 5="fructe"

 1. Radacina = 5 Euro
 2. Tulpina = 5 Euro
 3. Frunze = 3 Euro
 4. Flori = 2 Euro
 5. Fructe = 5 Euro

Simulator || Inscrie-te Acum si alege-ti copacul pe care-l vei sadi si creste |

Pe scurt:

 1. Platiti suma de 30 Euro cumpărând de pe site si puteti deveni "promotor" fiind inscris automat cu emailul si telefonul
 2. Primiti pe email toate instructiunile,
  • user si parola de autentificare in sistem si verificare a contului dumneavoastra cu cate ramuri si cati bani aveti,
  • cupoanele de reducere cu codul dumneavoastra ca sa-l dati prospecților dumneavoastra, în vederea vânzării
  • invatati metode de marketing si promovare pe net, discutati liber cu alti oameni
  • va schimbati psihicul si promovati atitudini, independenta, libertate, spiritualitate
 3. Dati cupoanele primite pe email tuturor celor pe care doriti sa-i imbogatiti spiritual, sau măcar cu câteva abilități de vânzare apoi primiti comisionul de afiliere.

Bucurati-va de poze cu copaci, de padure, de viata!

Urmati aceste indrumari, si atitudinea voastra va va atrage cat de multă bunăstare puteți crea din interiorul ființei voastre.

Bucurati-va de viata si traiti liber!

Pentru a plati, cea mai usoara si mai bine securizata metoda de microplati pe internet, nu aveti nevoie decat de un cont de email iar sistemul international va va face legatura intre contul dumneavoastra de card sau cont curent si email pentru plata

Dacă nu aveți un cod vă puteți înscrie plătind în plus 10 Euro, bani din care se vor face donații unor cauze în care credem.

 
Cod :
  Fara Cod
plateste usor si sigur

Certificat Web