"Modelul de business" pentru Copacul Magic nu este o schema de imbogatire usoara pentru ca se vand poze cu copaci, nu una ci 5 deodata cu 30 de Euro, ceea ce este greu.

Copacul Magic nu este un joc de noroc si nu trebuie sa asteptati castiguri decat in limita a ceea ce vindeti. S-au scos intentionat toate variabilele aleatoare sau discriminatoare din sistem pentru a-l pastra curat si transparent fara nimic aleator.

Nu aveți voie să vindeți și să încasați numerar în nume propriu ci numai prin intermediul site-ului ca garant al acestor tranzacții reale.

Nu aveți voie să prezentați firma sau ”Copacul Magic” ca pe un sistem de a face bani. Nu aveți voie să prezentați firma sau ”Copacul Magic” ca pe un JOC, piramida, schema de câștig, îmbogățire sau câștiguri mari! Copacul magic nu este un joc de noroc ci se bazează pe e-commerce cu vânzări reale și comisioane. Conform Art. 22 privind jocurile de noroc: ”Constituie infractiune și se pedepsește cu închisoare de la 1 la 4 ani fapta de a propune unei persoane să depună sau să colecteze bani ori să se înscrie pe o listă făcându-le să spere câștiguri financiare rezultate din creșterea numărului de persoane recrutate sau înscrise”

Puteți cumpăra și puteți aduce clienți ce vor cumpăra de pe site contra comision fără să-i faceți pe viitorii clienți să spere câștiguri mari. Puteți retrage comisionul după ce acesta atinge 50 de euro.

Copacul Magic este un club exclusivist in care scopul este de a realiza si a invata si pe ceilalti ca banii sunt doar o simpla conditionare mentala iar scopul nostru este unul mult mai profund, spiritual..

Accesul in acest Club se face pe baza de o taxa de 40 Euro sau 30 Euro daca ai un cod de acces de la cineva care este deja promotor.

Copacul Magic este un sistem de vanzare a unui singur produs cu un comision. Pentru a ajunge imediat la afiliati aceste comisioane înainte de plata ati agreat ca nu vă mai puteti razgandi sau retrage banii inapoi decat dupa ce ati vandut 10 produse si aveti comision de 50 de Euro.

Copacul Magic isi rezerva dreptul de a modifica si imbunatati oricand regulile doar pentru o mai buna functionare a sistemului.

Firma sau Copacul Magic va faciliteaza accesul la venituri din vanzarea pozelor noastre cu copaci si va indeamna sa va declarati si sa va platiti la timp taxele si impozitele dar nu raspunde daca nu va platiti taxele si impozitele catre stat la timp.

Sistemul de plati va functiona printr-un sistem de plati pe internet, gen PayPal, Skrill sau euplatesc.ro, care preia securitatea platilor, a cardurilor dumneavoastra si a informatiilor promotorilor, deci noi nu tinem pe serverul nostru nici o informatie despre cardurile dumneavoastra, adrese, sume, conturi. Platforma care va este pusa la dispozitie pastreaza doar evidenta ordinii inscrierilor(de aceea aveti un cod unic) si emailul dumneavoastra pentru a indica ordinea si cui sa se vireze sumele de referer.

Comisioanele au fost aproximate în euro la cursul de 4.5 și trebuie să luați în calcul comisioanele bancare de schimb, de transfer și de retragere numerar.

Toate celelalte comisioane de transfer si comisioane bancare sunt suportate de catre promotori si conturile lor. Toate obligatiile privind taxele si impozitele pentru veniturile suplimentare va revin in totalitate.

Pentru transparenta totala a incasarilor si platilor acestea vor fi facute numai prin banca.

Va dorim imbogatire si spiritualizare profunda!

 


Certificat Web