"Lucreaza cu integritate si placere! Alege sa fii bogat!!"

Stim ca vreti si dumneavoastra sa lucrati cu integritate si placere dar daca alegeti sa fiti bogati trebuie sa stiti si ce nelamuriri au avut ceilalti, pentru ca si dumneavoastra veti intalni 10 oameni care va pot intreba:

Ce este Copacul Magic ? Libertate de conditionari (explicatii pe larg, mai jos, apasati!)

Cum ma inscriu? platind prin paypal o taxa de intrare si un pachet de poze cu copaci

Cat platesc? 30 Euro

Este o taxa anuala? nu

Cand pot scoate banii cash? Imediat

Este legal? DA

Este un sistem piramidal? NU

Platforma pusa la dispozitie pentru inscriere si evidenta pozelor vandute este supravegheata?

Pot da mai mult de 10 cupoane cu codul meu? DA

Explicatii suplimentare pe larg:

Ce este Copacul Magic ?

Copacul Magic este unul din cele mai populare locuri unde va imbogatiti nu repede dar cu bucurie. Scapati de conditionari si deveniti bogati si liberi punand banii sa munceasca pentru voi.


Inregistrare: Au fost initial doua grupe de utilizatori in site: unii inregistrati, ce au platit 10 Euro taxa de inscriere si au achitat 20 de Euro cele 5 poze si acum se imbogatesc; iar altii doar logati, inregistrati dar ce nu au subscris inca, dar au acces la pozele cu copaci, sa vada filmele despre evolutia spirituala si sa vada cum se imbogatesc altii. Dar pentru ca scopul nostru nu era sa avem utilizatori frustrati ca vad ca toti ceilalti se imbogatesc, am pus filmuletele la liber, pe site si in Blog.CopaculMagic.com si inregistrarea este numai pentru cei care vor sa se inscrie in sistem cu totul convinsi fiind ca vor sa scape de conditionari si sa gandeasca liber.


PayPal - este un sistem super-securizat de microplati, la nivel mondial, pe internet. a plati cu cardul pe internet si a primi bani este la fel de simplu cu a trimite si a primi un email. a fost ales pentru ca e cel mai simplu si mai cunoscut sistem in care oamenii au incredere sa faca plati pe internet cu cardul personal. Copacul Magic nu pastraza nici o data personala despre dumneavoastra si carduri toate acestea fiind gestionate si securizate de catre sistemul international de plati pe internet PayPal. Noi va trimitem la cerere banii pe adresa dumneavoastra de email iar dumneavoastra ii retrageti din PayPal direct pe card sau in contul personal. E sigur, rapid, legal si securizat. Mai ramane doar ca dumneavoastra sa va platiti taxele pe banii retrasi in contul curent ce sunt un venit suplimentar deoarece sumele sunt considerabile.


la inregistrarea prin PayPal:
aveti grija sa fiti inregistrat ca utilizator din Romania si nu din America pentru ca apoi cand introduceti IBAN-ul contului dumneavoastra in care sa primiti banii si din care faceti plata nu se va potrivi cu conturile de peste ocean si nu veti putea efectua plati si mai ales INCASARI! Cele 3 numere de pe verso-ul cardului sunt cele 3 caractere chiar de pe spatele cardului, unde ati semnat pe card. Dar cele 4 caractere cerute pentru validarea contuluoi dumneavoastra curent, personal sau de card sunt in extrasul de cont in care vi s-a luat mai putin de o jumatate de euro (de obicei 0,15 Euro) iar acele cifre sunt un cod al tranzactiei bancare, de identificare a ei


MoneyBookers - un alt sistem simplu de plati pe internet ce a deschis conturi la RaiffeisenBank in Romania si de aceea este un pic mai rapid in plati pentru ca utilizeaza numai conturi locale si nu internationale. Copacul Magic va perfecta incontinuu sistemul si ca rapiditate a platilor si va implementa si aceasta modalitate de plata ce va deveni functionala in 2011.

(inca nu sunt functionale dar vor fi in curand!)


Cum platesc prin SMS? - o alta modalitate de a plati mai simpla, ce necesita numai un telefon mobil iar suma de 10+20 se va achita la scadenta, in factura de telefon mobil a lunii respective. deoarece operatorul GSM (Vodafone, Orange si Cosmote) de telefonie mobila nu elibereaza platile pana la incasarea facturilor clientilor sai (deci si a dumneavoastra) apoi elibereaza banii operatorului de plati prin SMS care abia atunci plateste Copacului Magic apare o intarziere de 2 luni. Este intradevar un sistem foarte simplu de plati, pe care probabil ca-l vom implementa si noi, in curand, dar intarzierea de doua luni intre momentul platii celor de pe pozitia RADACINI a celor pe care i-ati convins Dvs. sa subscrie si primirea banilor in contul dumneavoastra peste 2 luni minim nu este cea mai rapida modalitate de a creste a copacului dumneavoastra magic si de aceea nu a fost perfectat inca acest contract. Urmeaza sa fie implementata aceasta modalitate in 2011.


De ce exista o intarziere daca platesc prin SMS fata de sistemele clasice prin card utilizate de PayPal sau MoneyBookers? - Intarzierea este data de operatorii de telefonie mobila si plati prin intermediul SMS care nu elibereaza banii pana ce nu le sunt achitate facturile de telefon mobil cu care s-au achitat cele doua SMS (10 Euro + 20 Euro) si apoi schema de plati lunara dintre cei doi si apoi zilele de decontare si zilele de plati bancare (intarzierile dintre momentul efectuarii platii la banca emitenta si la banca primitoare)


Este legal?

Sigur ca este legal. Este o platforma software legala ca si eBay. Este un sistem de inscrieri legale, transparente, confidentiale si verificabile. Sistemul produce si bani pentru ca sunt vanzari de poze si se platesc taxele deci este perfect legal. O firma privata supravegheaza bunul mers al sistemului, are profit din aceasta din taxa de admitere in sistem pentru utilizarea acestei platforme si are tot interesul sa o mentina in viata, legala, platind taxele pe profit. Dumneavoastra cand veti castiga bani o sa platiti si dumneavoastra taxe si impozite pe acesti bani obtinuti suplimentar. Este o platforma software cu baze de date ce tine evidenta inscrierilor in sistem pentru a stii cum trebuie distribuiti acestia. Dumneavoastra aveti dreptul sa vindeti un produs: aceste 5 poze puse la dispozitie dumneavoastra. Dumneavoastra nu va veti ocupa foarte mult timp cu vanzarea de poze, nu este o activitate constanta ci e suficient sa vindeti de 10 ori acest produs: pachetul de 5 poze. Din castigurile suplimentare substantiale veti achita taxe si impozite pentru sumele ce le veti retrage cash in contul curent. Totul e legal. E prea faina ca sa nu fie perfect legal.


Este un sistem piramidal?

Nu este un sistem piramidal. Nu avem legatura cu nici un fel de schema de imbogatire rapida. Avem un sistem de referinte si va punem la dispozitie posibilitatea de a vinde poze cu copaci pentru desktop. Dumneavoastra veti vinde aceslasi pachet de poze cu copaci utilizand platforma CopaculMagic ca o alta platforma software, la fel ca si pe eBay si vindeti ceva altor oameni. Veti vinde de cate ori puteti si aceasta este o activitate legala pentru care se platesc taxe. Firma care supervizeaza sistemul castiga din taxa de admitere in sistem si-si plateste taxele si impozitul pe profit. Dumneavoastra veti plati pe banii retrasi in contul curent taxe la sfarsitul anului. Se distribuie bani pe 5 nivele pentru ca dumneavoastra nu vindeti numai poza dumneavoastra in acel pachet ci alte 4 apartinand altor 4 oameni. Intradevar nu le vine sa creada multor oameni ca sistemul pune la dispozitia oamenilor un produs din care sa castige o multime de bani mai multi oameni, gratuit. Dar gaditi-va ca sistemul castiga taxa de admitere in sistem de pe urma fiecarei persoane recomandata de noi. Noi reusim sa vindem poze cu copaci cu 30 Euro cand altii le pot gasi gratis pe net!


Platforma pusa la dispozitie pentru inscriere si evidenta pozelor vandute este supravegheata?

Da, este supervizata si nu supravegheata pentru ca este securizata, datele dumneavoastra sunt confidentiale. Este supervizata de o companie care are profit din aceasta munca si platforma dar care tine doar evidenta recomandarilor si aceasta putand fi accesata doar cu user si parola.


Cat platesc? este o taxa anuala?

Daca aveti un cod valid al cuiva care era deja in sistem platiti numai 30 Euro. Daca nu ati gasit un cod platiti 40 Euro (cei 10 in plus se vireaza catre cauze umanitare de catre dumneavoastra sau direct de catre sistem si va sunt trimise detaliile pe email ca sa stiti cui ati dat acei bani). Acea taxa de intrare in sistem va asigura accesul permanent la platforma cu ajutorul careia fondurile dumneavoastra se acumuleaza pentru ca aduceti si alti oameni in sistem. Nu este o taxa anuala si garantam ca nu vor fi alte taxe de acces la sistem. "eBay"-ul taxeaza fiecare tranzactie ce se petrece pe platforma lor si la vanzare si la cumparare. La CopaculMagic aceste vanzari de poze cu copaci nu sunt taxate: cei 20 Euro se vireaza integral utilizatorilor sistemului iar noi ne rezervam doar o taxa de intrare in sistem.


Cand pot sa scot banii cash?

Puteti scoate imediat banii. Imediat ce aveti in contul dumneavoastra minim 30 de Euro (echivalentul a cat ati investit dumneavoastra, pentru a va recupera imediat investitia toatala si a asigura bunul mers al sistemului = ati dat si dumneavoastra mai departe minim 6 pachete de poze cu copaci), de preferat sa introduceti in sistem 10 persoane.


Pot da mai mult de 10 cupoane cu codul meu?

DA! sigur ca puteti da mai multe cupoane cu codul dumneavoastra. Aceasta masura a fost agreata pentru ca si de la radacinile dumneavoastra se poate intrerupe referinta si pot exista legaturi intrerupte pe orice nivel (si la nivel de RADACINI si la nivel de TULPINI si la nivel de FRUNZE si la nivel de FLORI, pentru ca oamenii inscrisi in sistem, noii promotori nu au introdus sau nu au convins pe nimeni sa plateasca taxa si pozele)

 


Certificat Web