Radacinaorice copac are nevoie de radacini pentru a creste Tulpini...apoi apar tulpinile ce se inalta la cer... Tulpinile...apoi apar tulpini multe ce se inalta spre soare... Frunze3 Euro la fiecare Frunzismulte multe frunze din aceeasi tulpina sus Floare2 euro Flori2 euro fiecare si mai multe flori2+2+2+2+2+...Euro+ Padure mare Fruct5 euro Fructe5 euro* foarte multe Copacul Magic5+5+3+2+5
Radacina1 Tulpini2 Tulpinile3 Frunze4 Frunzis5 sus6 Floare7 Flori8 si mai multe flori9 Padure10 mare11 Fruct12 Fructe13 Copacul Magic14
Digital Photo Slideshow Software by WOWSlider.com v2.0
Alege CATEGORIA copacului pe care il vei promova
Munte Mare Padure Frumuseti Inflorescente

Fara Cod
Inscriere fara cod ref

 

Cu cod :
Inscriere cu cod ref

Copacul Magic este locul unde poti castiga experienta, vanzand de pe un site de e-commerce, un magazin virtual, produse sau pachetul cu pozele noastre cu copaci, simplu, direct si discret, prin oamenii pe care-i cunosti. Plătind şi promovand setul nostru de 5 poze devii promotor afiliat.

Dacă nu puteţi vedea suma de 40 Euro ca un ajutor pentru ceilalţi mai bine părăsiţi site-ul acum; pentru că suma nu se returnează sub nicio formă(sumele sunt împărțite rapid și automat către afiliați la fiecare vânzare).

Seamănă semintele si vor aparea RADACINI, ingrijeste TULPINILE, dezvoltă ramuri cu FRUNZE si FLORI, apoi iubeste FRUCTELE si bucura-te de libertatea pe care ti-o da sistemul de vânzări directe.

Ca sa culegi trebuie mai intai sa plantezi!


Certificat Web