Oamenii chiar se imbogatesc spiritual. Apoi realizeaza si inteleg conditionarea facuta de bani asupra lor si povestesc si mai departe.

Toti se bucura de confidentialitatea datelor si ca nu apar niciunde cu emailul, cu numele sau functiile, cu cardurile sau conturile. Fiecare vorbeste foarte mult in cercul sau si nu credem ca mai simte cineva nevoia sa "se mai promoveze" si pe aceasta pagina dar noi va indemnam ca, daca doriti sa ne spuneti parerea voastra, sa ne scrieti si poate o vom publica. Totusi daca doriti sa vorbiti sau sa scrieti unor persoane care s-au inscris deja si au experienta, o puteti face luand adresele de email de aici sau cerandu-ne pe email cateva adrese de contact (va putem trimite numai de la cei care doresc sa vorbesca si cu alte persoane, chiar necunoscute, si avem acordul lor pentru aceasta).

Primim multe scrisori cu multumiri, felicitari si urari sa mentinem sistemul ca tot mai multi oameni sa descopere aceste conditionari mentale si sa poata sa puna banii sa munceasca pentru ei, dar nu le putem publica. Avem doar cateva acorduri de la intelectuali care vor sa spuna si altora ce fain este sa scapi de griji, conditionari mentale si sa fii liber financiar.

Profesor Viorel Stoian

"Sunt profesor de matematica. Am analizat matematic sistemul si mi s-a parut foarte interesant. Am castigat primii banuti vanzand poze cu copaci. Am luat-o exact asa cum e: ca o simulare de vanzare directa in conditii reale si merge. Pentru mine a fost si este mai mult decat un experiment placut. Am cumpărat produsul de pe site cu 40 de Euro și am primit și un cadou. Am văzut o mulțime de filme pe internet și am cumpărat și câteva cărți recomandate: ”Puterea Gândului” și ”Cadranul banilort”, am scris că vreau să primesc cei 50 de Euro și i-am scos fără grijă. Va urez succes si daca mai aveti ezitari sau doriti un cod de reducere, va rog sa ma contactati." Tel: 07999 45 219.

Liviu - Economist

"Sunt Economist și am făcut contabilitate 7 ani dar aveam nevoie de o experiență controlată de vânzări. Am descoperit CopaculMagic de la un prieten și am cumpărat cu un cod si 30Euro. apoi am incasat 50 de Euro. Mi-a plăcut! Nu numai că mi-am recuperat banii dar am avut și profit. Filmele văzute sunt deosebite și m-am bucurat să văd cursuri de la Universități de prestigiu din toată lumea despre vânzări, finanțe și antreprenoriat și spiritualitate. Din cărțile bune recomandate vă pot sugera să cumpărați cartea(eu am cumpărat varianta audio!)”Stiinta de a deveni bogat" de Wallace D. Wattles și cărțile lui Robert Kiyosaki. Tel: 0722-50.20.60.

 

 

 

 


Certificat Web