COPACUL MAGIC- NOUTATI SI SFATURI
Acum plata se face în magazinul virtual printr-o modalitate clasică de plăți online cu cardul.

Vom introduce inca o modalitate de plata pe langa sistemul "clasic" gen PayPal vom avea in curand si plati prin Moneybookers (mai nou Skrill!)ce utilizeaza RaiffeisenBank care are cea mai intinsa retea de sucursale din Romania. Conditiile sunt similare: se pot face plati cu cardul pe internet pe baza unui simplu email si va puteti face chiar si carduri MoneyBokers/Skrill daca sunteti interesati, cu care puteti accesa direct contul dumneavoastra de pe internet si puteti efectua plati sau retrage numerar direct de la bancomate.


Oameni buni, faptul ca va sunt puse la dispozitie, gratis, spre vanzare in numele vostru niste poze trebuie sa va bucure dar nu confundati aceasta cu MLM sau alte sisteme de imbogatire. Faptul ca nu vi se permite sa va promovati doar poza dumneavoastra ci a echipei de promotori din care faceti parte va conduce, in timp la a intelege ca suntem o echipa, iar in sens spiritual ca facem parte din Umanitate. Intradevar, daca sistemul nostru de refereri functioneaza foarte bine iar oamenii cand vad ca incep sa faca si bani, fac mai mult si mai bine nu trebuie confundat cu scheme de imbogatire ci nu trebuie sa uitam ca scopul nostru este unul mai inalt, spiritual, evolutiv.


Va multumim pentru intelegere si ne bucuram cand ne scrieți sa ne raportati vreo cadere sau o limitare a sistemului. De aceea vom avea tot timpul o solutie de backup pentru toate serviciile prestate pentru dumneavoastra; de la plati printr-unul sau mai multe sisteme de plati on line, la carti ce vor putea fi cumparate de pe 2 magazine distincte cel putin sau vă vom recomanda un alt magazin sau editură de unde să le achiziționați mai ieftin.


Pentru cei inregistrati avem o multime de carti ce se pot cumpara direct de la editura si de pe magazine ce au acelasi pret cu editura.


Certificat Web