Atitudinea! Atitudinea este totul.
"Attitude is a little thing that makes a big difference.”
(Winston Churchill)

Sau despre cum ar trebui sa facem pentru a fi bogati si liberi:

Nu poti sa-i spui cuiva, direct, mai ales daca-i vine scadenta ratei la casa, sau creditului pentru orice, ca banii sunt o inventie.

Va fi suparat ca nu-i intelegi problemele, ca nevoile lui de bani sunt cat se poate de reale si tu nu-l ajuti.

Ca sa-i puteti ajuta pe ceilalti trebuie sa fiti cu adevarat liberi si voi. Sa aveti atat de multi bani incat sa nu va mai pese de ei. Abia atunci ii veti putea ajuta mult, cu adevarat si pe ceilalti. Dar atitudinea de neatașare de bani nu este o funcție de cantitate si nu depinde de avuții. O aveti sau nu. Daca nu, o puteti foarte usor GANDI, ca apoi sa o intelegeti profund si sa va fie asimilata.

E foarte usor! Va scoateti visele pe un suport extern. Vi le scrieti pe o foaie. Si va ganditi serios la ele. Este o treaba cat se poate de serioasa: trebuie sa va ganditi o clipa ce ati vrea sa faceti daca ati avea toti banii din lume; fara limite, fara bariere de nici un fel, lasati-va imaginatia, un timp sa va creeze vise. Ar trebui sa fie o chestiune intima, creatoare, fara urma de comportament schizoid. Avem nevoie de acea stare pentru a va pune creierul la treaba: el va va crea in acea stare noua realitatea pe care o veti trai. Un mare om si manager spunea pe la 1930: "Imi planific cu grija viitorul pentru ca imi voi petrece tot restul vietii in el"

Suntem obisnuiti sa gandim intr-un anumit fel si de aceea vedem lucrurile asa. Dar se poate si altfel, mai simplu. Cu ajutorul gandului sa ne schimbam starea instantaneu si atunci ATITUDINEA noastra fata de orice eveniment este alta. Pueti apoi planifica fiece vis scris pe hârtie în pași mici cu limită de timp împărțind etapele în: Scop, Obiective(pe zi, săptămână, lună, an, 5-10ani...), Funcții și Sarcini specifice imediate. Apoi vă puteți contempla în condițiile clare pe care vreți să le produceți și acestea se vor întâmpla în realitate fiind create de voi.

...atitudinea dumneavoastra va creeaza de fapt bogatia. Materiala si spirituala!

Cititi "Secretul" si despre "Legea Atractiei", si atitudinea voastra va va atrage și libertatea financiara.

Bucurati-va de viata si traiti liber!

 

 

 

 

 


Certificat Web