COPACUL MAGIC - alege sa fi bogat

Simulator COPACUL MAGIC - "priveste" cum poate creste si descopera-ti Copacul Magic

 

Cumpărați un produs de pe site-ul nostru cu 30 de Euro. Acesta va fi personalizat(cu codul dumneavoastră de obicei) și vă va fi trimis. Primiți pe email un nume de utilizator (de obicei emailul) și codul dumneavoastră de afiliere la programul de testare a abilităților de vânzări. Acest cod îl puteți da prietenilor sau altor oameni ce vor să participe la sistemul de testare și dezvoltare a abilităților de vânzare de pe un site. Cu User-ul și parola puteți să vă autentificați ca membru în copaculmagic.com și vedeți evoluția dumneavoastră ca utilizator și promotor: câte vânzari s-au făcut cu codul dumneavoastră de afiliat și ce bani aveți de retras. Vă puteți retrage banii câștigați ca afiliat când ați acumulat 50 de Euro ca un comision de vânzare. Ar trebui să dați codul dumneavoastră de 10 ori; deci cu codul dumneavoastră să se cumpere de pe site de 10 ori sau 10 produse. Beneficiați de informații gratuite despre vânzări, bani și spiritualitate.

Daca nu intelegeti ceva, vi se pare ... altfel sistemul de vanzari pe internet; va rugam sa ne contactati pe email si va vom lămuri.

Atenție! Nicio sumă nu este returnabilă dar daca nu sunteti multumiti din orice motive desi ati introdus minim 6 oameni noi in sistem va vom da banii inapoi integral: insemnand cei 30 Euro = 10 Euro taxa de admitere in sistemul de referer si 20 Euro pozele cumpărate de dumneavoastra. Contul dumneavoastra se va sterge definitiv si irevocabil; user, parola si email, in urma emailului dumneavoastra cu cererea de returnare a banilor in baza motivului nemultumirii dumneavoastra. Celelalte date personale nu raman la noi si datele despre card va raman la Skrill, PayPal sau procesatorul de plăți cu cardul (euplătesc.ro sau banca de unde ati efectuat sau primit plata) noi nepastrand niciun fel de date despre dumneavoastra sau carduri in sistemul nostru. Sistemul de refereri generat de oamenii pe care dumneavoastra i-ati adus la CopaculMagic va merge in continuare nealterat dar fara contul dumneavoastra. Daca nu ati intrat cu cod de referer de la un promotor din sistem, ci ati intrat singur și ați vândut de 6-10 ori, vi se vor returna tot 30 de euro; diferenta de 10 se considera donatia dumneavoastra la cauzele umanitare promovate de Copacul Magic si nu mai poate fi returnata. vi se va transmite chitanta ca ati donat acei 10 euro pentru cauza respectiva.

Dacă nu puteți face măcar 6 vânzări de produse de pe site nu vi se poate returna nici o sumă așa că mai bine nu vă înscrieți de la început. Conform legislației din România aveți dreptul să cereți banii înapoi în 30 de zile pentru orice cumpărătură dar taxele de participare, produsele alimentare și cele personalizate primite de dumneavoastră nu mai pot fi returnate.

Dacă nu acceptați că viteza de vânzare ar trebui să fie mai mică decât intervalul de 30 de zile de protecție a consumatorului nu puteți cumpăra de pe site. Vă rugăm insistent citiți și ”Termenii și Condițiile” și ”Disclaimer”-ul de pe site pentru a înțelege de ce prin participare ați acceptat să renunțați la dreptul dumneavoastră de a vă fi returnați cei 30 de Euro. Deși informațiile primite când vă autentificați pe site valorează foarte mult ele pot fi găsite gratuit pe internet noi aducându-le doar într-o formă coerentă de prezentare specifică dezvoltării abilităților dumneavoastră de vânzare și dezvoltare spirituală.

Pentru orice alte nelamuriri sau daca aveti nevoie de informatii suplimentare va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pe email. Va vom raspunde in timpul programului de lucru afisat la contact.


Certificat Web