Spiritualitate in lumea materiala
 

Cum va imbogatiti:

...de fapt aceasta experienta este o schimbare acuta de paradigma; voi realizati, ca scopul este altul, mai spiritual, ca banii sunt doar o simpla inventie, si ca mintea dumneavoastra, eliberata, va creeaza din abundenta tot ce va propuneti.

Calea este usoara, simpla, reala; vedeti ca cu cat dati mai mult aveti mai mult, cu cat le doriti lor mai multe bogatii aveti si dumneavoastra mai mult!

...apoi dincolo de grijile materiale...

Urcati pe munte, prin padure, pana pe o creasta de unde se vede toata valea.

O sa primiti raspunsuri la toate intrebarile pe care nici nu le-ati pus. Apoi veniti in oras si incercati sa va puneti, ca niste balize de reamintire, intr-un spatiu banal de langa casa, un copac ar fi cel mai fain, toate trairile proaspete de le-ati simtit la munte.

SPIRITUALIZATI-VA!

ca sa descoperiti ca banii nu conteaza prea mult, ci doar merita sa va folositi de puterea lor.

 

 

!! Sensul vietii    
(cred că-l cunoașteți!!)
 
Un om de afaceri american aflat in vacanta statea langa chei, intr-un mic sat mexican de coasta, cand un pescar isi trage barca la mal. In barca erau cativa pesti frumosi. Americanul il felicita pentru pestele prins si il intreaba cat timp i-a luat sa-l pescuiasca.
- Foarte putin, a raspuns mexicanul.
- De ce nu stai mai mult pe mare sa prinzi mai mult peste? a intrebat atunci americanul.
- Mi-ajunge sa-mi intretin familia, i-a raspuns pescarul.
- Si ce faci in restul timpului? a vrut sa stie omul de afaceri.
- Dorm pana tarziu, pescuiesc putin, ma joc cu copiii, imi fac siesta impreuna cu nevasta-mea, in fiecare seara ma plimb prin sat, beau un pahar de vin si cant la chitara cu prietenii. Domnule, mă simt bine, am o viata plina si sunt foarte ocupat, a incheiat pescarul.
- Uite, il ia peste picior americanul. Am studiat Economia la Harvard si te pot ajuta. Ar trebui sa pescuiesti mai mult si cu banii pe care-i castigi in plus sa-ti cumperi o barca mai mare. Cu ceea ce castigi de pe urma barcii mai mari iti poti cumpara cateva barci si mai tarziu chiar o flota de pescuit. In loc sa vinzi pestele prin intermediari, il poti vinde direct la o fabrica, iar mai tarziu iti poti cumpara propria fabrica de prelucrare a pestelui. Ai putea astfel controla produsul, procesarea si distributia.
Va trebui sa pleci din sat, sa te muti in Mexico City, apoi la Los Angeles si, mai tarziu, la New York, de unde iti vei conduce afacerea tot mai infloritoare.
- Si cat va dura sa fac toate astea, senor? intreaba pescarul.
- Vreo 15-20 ani, raspunde americanul.
- Si apoi?
- Apoi vine partea cea mai buna, rase americanul. Iti vinzi afacerea si devii foarte bogat!... ai lua cateva milioane.
- Milioane, senor ? se mira pescarul. Si dupa asta ?
- Dupa asta te retragi din afaceri, te muti intr-un satuc de pescari pe malul oceanului si te scoli tarziu, pescuiesti putin, te joci cu copiii, iti faci siesta impreuna cu sotia, te plimbi seara prin sat, bei un pahar de vin cu prietenii, cantati la chitara.
- ...Păi, asta fac și acuma!?!!

de luat aminte . . .

 


Certificat Web